Wat moet ik doen als de Home app blijft aangeven dat er een update is terwijl deze up to date is?

Het kan gebeuren dat de Home app telkens blijft aangeven dat er een update is terwijl je de laatste versie al hebt. Dit komt mogelijk doordat de app in een samengestelde map staat met meerdere apps.

Om dit te voorkomen is het advies om de Home app niet in een map te plaatsen. Dit doe je door de Home app direct op het startscherm te plaatsen.

• Navigeer op je telefoon naar de map waar de Home app in staat
  • Selecteer de app door er met je vinger op te drukken en houdt deze ingedrukt
  • Sleep de app uit het mapje naar je startscherm