Klaar voor morgen met de GasLos Garantie

Er is op dit moment veel aandacht voor de energietransitie en duurzaam verwarmen. De juiste keuze maken is daardoor best lastig. Moet ik kiezen voor een cv-ketel of toch al een warmte­pomp? Of een hybride systeem, precies ertussenin? Natuurlijk draag je graag je steentje bij, maar je wilt vooral dat je keuze past bij je situatie en jouw woning.

Met de Remeha GasLos Garantie maak je nu de juiste keuze en ben je klaar voor morgen. Gaat in de toekomst jouw wijk verplicht van gas af, dan nemen wij jouw cv-ketel terug en krijg je een gegarandeerde korting op een nieuw, duurzaam systeem dat past bij jouw woning.

Vind een cv-ketel die bij jou past

Zo werkt de GasLos Garantie

Stap 1: Koop en registreer een Remeha cv-ketel

Lees hier meer over cv-ketels

Stap 2: Ruil jouw cv-ketel in voor een gasloos systeem

  • Word je binnen 10 jaar van overheidswege verplicht je huis gasloos te verwarmen? Meld je dan bij Remeha
  • Bespreek met Remeha de verplichting van de overheid én zorg ervoor dat je de voucher beschikbaar hebt
  • Laat met de gegarandeerde korting een duurzaam gasloos systeem van Remeha installeren
Vind een installateur

Stap 3: Ontvang een gegarandeerde korting op jouw nieuwe systeem

Heb je aan de actievoorwaarden voldaan? Dan heb je recht op een korting die start met een bedrag van €1.000,-. Deze korting neemt na 1 jaar jaarlijks met €100,- af, zodat je na 2 jaar nog aanspraak maakt op €900,- korting, etc., etc.
Deze korting is van toepassing op de door Remeha gehanteerde consumentenadviesprijs van een rechtstreeks bij Remeha aan te schaffen warmtepomp, bestaande uit een binnen- en een buitenunit.

Actievoorwaarden
Wat is de GasLos Garantie?

Wat is de GasLos Garantie?

Met de GasLos Garantie maak je altijd de beste keuze. Stel, in de toekomst gaat je wijk verplicht van het aardgas af en je hebt een Remeha cv-ketel hangen die jonger is dan 10 jaar en gekocht is binnen de actieperiode. In dat geval nemen wij jouw cv-ketel terug en krijg je een gegarandeerde korting op een nieuw, duurzaam systeem dat past bij jouw woning.

Remeha wil de overstap naar schone warmte voor iedereen behap­baar maken. Met de Remeha GasLos Garantie heb je de zekerheid dat je nu de beste keuze maakt. En je bent ook klaar voor morgen.

Wil je meer weten over de GasLos Garantie? Lees de veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen
Zoek een installateur in je regio

Zoek een installateur in je regio

Bij Remeha hebben wij een uitgebreid netwerk van erkende installateurs. Zij helpen je graag met het in kaart brengen van jouw wensen. Zij kennen onze producten en kunnen je alles vertellen over je nieuwe cv-ketel. Zoek hier een installateur in de regio.

Vind een installateur
Registreer hier je cv-ketel

Registreer hier je cv-ketel

Wil je in de toekomst gebruik maken van de GasLos garantie, dan kan dat via het garantie registratieformulier. Tijdens de registratie is het ook mogelijk om je aan te melden voor deze actie. Heb je een Remeha cv-ketel gekocht in de actieperiode, registreer dan nu online.

Registreer product