Vacature stage HR

Stage lopen bij Remeha, afdeling HR (1de semester)

Ben jij een zelfstandige en gedreven student en heb jij een HR achtergrond?

Dan zoeken wij jou!

Hoe ziet jouw dag eruit?
O nee, trein gemist. Snel ga je naar het kantoor en om 8.50 klok je in. Geen probleem dat je wat later bent, want door de flexibele werktijden is dat mogelijk. Je pakt een kop koffie uit de keuken naast de HR-afdeling (lekker dichtbij) en start je computer op. O, veel mail waar je geen antwoord op weet. Toch ga jij dit zelfstandig proberen te beantwoorden met behulp van het internet, het handboek en je collega’s. Verder heb je voor de morgen nog een contract, een functiewijziging en een intake met een nieuwe medewerker staan. Om 12.00 ga je lunchen met je collega’s in het bedrijfsrestaurant of ga je een rondje lopen in de omgeving. Na de lunch ga je verder met het project Talentmanagement of een ander project naar keuze. Om 17.30 klap jij voldaan je laptop dicht en sluit je af. Een leerzame dag.  

Wie zijn wij?
Remeha staat voor innovatie, kwaliteit en service op het gebied van o.a. cv-ketels en systemen, thermostaten en (zonne)boilers. Met ruim 400 medewerkers geeft Remeha op eigentijdse wijze invulling aan ontwikkeling, productie en marktbenadering, waarmee wij in Nederland én in Europa zijn uitgegroeid tot een vooraanstaande fabrikant.

De afdeling HR bestaat uit een team van zeven medewerkers, namelijk een HR Directeur, twee HR Business Partners, een Corporate Recruiter, een HR Projectcoördinator, een HR-medewerker en (hopelijk) een hele leuke stagiair(e). Het team houdt zich bezig met werving en selectie, belonen, salarisadministratie, beoordelen, gesprekken met medewerkers, ontwikkeling, competentiemanagement, functiewaardering, ziekteverzuim, arbeidsvoorwaarden en de in-, door- en uitstroom van medewerkers.

Periode?
De stage zal 5 maanden duren en je zal begeleid worden door Tanja Stijnman (Teamlead HR Operations) en Wilma van der Veen (HR Medewerker). Je ontvangt een stagevergoeding van € 450,- bruto per maand (op fulltime basis).

Wie zoeken wij?
Ben jij een enthousiaste, proactieve en gemotiveerde tweedejaars student? Wil je graag veel meer leren over het HR vakgebied? Ben je daarnaast ook vriendelijk, accuraat, kritisch en geordend? Weet jij wanneer je even hard door moet werken, maar bezit je ook een goede portie humor? Dan ben jij de stagiair(e) waar we naar op zoek zijn.

Meer informatie?
Voor meer informatie over de inhoud van de stage kun je contact opnemen met Tanja Stijnman via het telefoonnummer 055-5496255 of via de mail tanja.stijnman@remeha.nl Kijk voor meer algemene informatie op onze website tools.remeha.nl.

Reageren?
Zie jij jezelf nou helemaal bij ons team passen? Dan drinken we met jou graag een keer een kopje koffie of thee.
Je kunt je sollicitatie richten aan Remeha B.V., t.a.v. Tanja Stijnman, Postbus 32, 7300 AA Apeldoorn. Je kunt ook een e-mail sturen naar stage@remeha.nl.