Welke warmte past bij jou?

Je woning moet fijn en comfortabel zijn. Iedereen heeft zijn eigen wensen als het om comfort gaat. Daarom biedt Remeha de warmte die bij jou past. Drie comfort-oplossingen. Kies voor vertrouwd comfort met onze cv-ketels, duurzaam comfort met een hybride warmtepomp óf volledig gasloos met een 100% elektrische warmtepomp. De beste optie is afhankelijk van je voorkeuren én je woning. Samen gaan we direct op zoek naar de warmte en zekerheid die bij je passen.

Zeker met GasLos Garantie

De kans bestaat dat je woonwijk in de (nabije) toekomst van het gas af gaat. Maar je weet niet wanneer en dat maakt het lastig om nu de juiste keuze te maken. Dat weten wij. Daarom heeft Remeha de GasLos garantie voor jou.

Als je wijk van het gas af gaat, nemen wij je cv-ketel of hybride warmtepomp terug en krijg je een gegarandeerde korting op een nieuw duurzaam Remeha systeem dat past bij je woning en je comfortwensen. Met de Remeha GasLos garantie heb je nu en straks de warmte die bij je past.

Welke oplossing past bij jou en je woning?

Wanneer kies je wat? Wat past bij jou? En wat past bij je woning? We zetten de belangrijkste punten op een rij en zo maken we de beste keuze een stuk makkelijker.

CV-Ketel

Woningen tot 2020

Een nieuwe cv-ketel is altijd een prima keuze, want die past in iedere woning met een gasaansluiting. Het is een zeer betaalbare en kwalitatieve oplossing, die veel comfort en zekerheid biedt. Bovendien levert een cv-ketel dag in dag uit vertrouwde warmte.

Alle cv-ketels van Remeha zijn uit te breiden, te verduurzamen met een hybride warmtepomp. Dat maakt de keuze voor een cv-ketel een verantwoorde keuze met perspectief. Wil je een nieuwe ketel kopen en ben je bang dat je huis van het gas af moet? Kies dan voor Remeha met onze GasLos garantie. Meer zekerheid kun je niet kopen.

Vertrouwde warmte

Hybride warmtepomp

Woningen van ± 1980 – 2020

Een hybride warmtepomp is geschikt voor woningen van pakweg 1980 tot nu. Woningen die misschien nog niet zo goed geïsoleerd zijn. Voor eigenaren die graag willen verduurzamen, maar niet grondig willen of kunnen verbouwen.

Je hybride warmtepomp is gekoppeld aan je cv-ketel, die zorgt voor warm water en een comfortabel huis tijdens extreem koude dagen. Met een hybride warmtepomp bespaar je al snel tot 25% op je energiekosten en met de ISDE-subsidie bespaar je al tot € 1.800 op de aanschafkosten van onze Elga Ace hybride warmtepomp.

Hybride warmte

100% elektrische warmtepomp

Nieuwbouwwoningen vanaf 2010

Een 100% elektrische warmtepomp werkt het meest effectief in woningen die vanaf 2010 zijn gebouwd. Je woning moet namelijk uitstekend geïsoleerd zijn en bij voorkeur voorzien van vloer- en/of wandverwarming.

Bij deze oplossing zijn je comfortwensen doorslaggevend. Wil je op meerdere plekken in je huis tegelijk warm water? Heb je misschien twee badkamers of wil je de verwarming hoog opstoken? Of is je woning om andere redenen niet geschikt voor een volledig elektrische warmtepomp? Dan is het verstandig te kiezen voor een cv-ketel gecombineerd met een hybride warmtepomp: het beste van twee werelden. Jouw woning moet dan nog wel een gasaansluiting hebben.

Elektrische warmte

De indeling in productgroepen en genoemde jaartallen zijn globaal. Het energielabel van je woning kan afwijken door aangebrachte verbeteringen.
Denk daarbij aan extra isolatie of bijvoorbeeld zonnepanelen. Raadpleeg daarom voor een passend advies altijd een erkende installateur.

Nog geen energielabel?

Heeft jouw huis nog geen energielabel?
Dan kan je op basis van bovenstaande figuur een inschatting maken. De jaartallen en de daaraan gekoppelde energielabels zijn gebaseerd op gemiddelden uit de woningvoorraad.

Nieuwbouw vanaf 2018 gasloos
Nieuwbouwwoningen zijn, uitzonderingen daargelaten, sinds 1 juli 2018 niet langer voorzien van een gasaansluiting. Het plaatsen van een cv-ketel en hybride behoort daarom ook niet langer tot de mogelijkheden.

Is jouw huis vóór 2018 gebouwd en nog voorzien van een gasaansluiting? Dan kan je dus zowel kiezen voor de vertrouwde warmte van een cv-ketel alsook duurzame warmte van een hybride warmtepomp. Je woning gasloos maken kan natuurlijk ook, maar vraagt om een hogere investering.