Welke korting is gegarandeerd?

Registratie in overeenstemming met de actievoorwaarden geeft recht op een korting die start met een bedrag van EUR 1.000,-. Registratie in overeenstemming met deze actievoorwaarden geeft de deelnemer tegen inruil van de aangeschafte cv-ketel recht op een korting die start met een bedrag van EUR 1.000,-. Deze korting neemt vanaf 1 jaar na installatiedatum van de cv-ketel jaarlijks met EUR 100,- af, zodat jouw klant na 2 jaar 2021 nog aanspraak maakt op EUR 900,- korting, na 3 jaar op EUR 800,- korting, etc., etc.

Voor de inruil van een aangeschafte hybride warmtepomp geldt een korting die start met een bedrag van EUR 2.000,-. Deze korting neemt vanaf 1 jaar na installatiedatum van de cv-ketel jaarlijks met EUR 200,- af, zodat jouw klant na 2 jaar 2021 nog aanspraak maakt op EUR 1.800,- korting, na 3 jaar op EUR 1.600,- korting, etc., etc.

Deze korting is van toepassing op de door Remeha gehanteerde consumentenadviesprijs van een rechtstreeks bij Remeha aan te schaffen all-electric warmtepomp, bestaande uit een binnen- en een buitenunit. De korting is niet voor andere kosten gerelateerd aan deze warmtepompaanschaf, zoals bijvoorbeeld kosten voor aanpassingen aan het leidingwerk, transport, installatie en aanpassing van de woning.