Wat zijn de laatste updates van de Smart Service Tool?

Remeha is continu bezig om de gebruiksvriendelijkheid en functionaliteiten van de Smart Service Tool te optimaliseren, zodat je optimaal gebruik kunt maken van de Smart Service Tool. Hieronder vind je de nieuwste updates voor de Smart Service App.

Smart Service App updates

Let op: de tool moet online zijn om updates te kunnen ontvangen. Als de tool niet online is, kunnen er geen updates worden geinstalleerd.

Nieuwe updates (v4.2.6  iOS) | November 2021

Bugfixes

• App crasht

Eerdere updates (v4.2.6 Android en v4.2.5 iOS) | Oktober 2021

Bugfixes

• Toegankelijkheid tot inhoud in offline modus voor sommige apparaten

• BDR-platform geen verbinding kon maken op een Gateway-05 Versie R28

Welke smartphones/tablets en toestellen worden ondersteund?

Smartphones/tablets eisen
Om de Smart Service App te kunnen gebruiken moet je smartphone of tablet de volgende minimum systeemeisen ondersteunen:

• iOS: De Smart Service App wordt door alle iOS versies ondersteund. Hierbij moet het device zelf wel Bluetooth Low Energy versie 4.1 ondersteunen.
  • Android: De Smart Service App wordt ondersteund vanaf Android versie 5.0 of hoger. Hierbij moet het device zelf wel Bluetooth Low Energy versie 4.1 ondersteunen.

Niet zeker van je OS versie? Tip: check in de betreffende store om te controleren of jouw device geschikt is voor de Smart Service App.

Remeha toestellen die in gebruik kunnen worden genomen met de smart service tool

Klik hier om compatibele toestellen te bekijken