Wat zijn de laatste updates van de Smart Service Tool?

Remeha is continu bezig om de gebruiksvriendelijkheid en functionaliteiten van de Smart Service Tool te optimaliseren, zodat je optimaal gebruik kunt maken van de Smart Service Tool. Hieronder vind je de nieuwste updates voor de Smart Service App.

Smart Service App updates

Let op: de tool moet online zijn om updates te kunnen ontvangen. Als de tool niet online is, kunnen er geen updates worden geinstalleerd.

Nieuwe updates (v4.1.7)

Januari 2021

Verbeteringen

• Verbetering van de gebruiksvriendelijkheid van de app

Bugfixes

• Snelheid van koppeling met een hybride warmtepomp met SCB-10

Voorgaande updates (iOS v4.0.11)

Oktober 2020

Nieuwe functionaliteit

• Bluetooth ondersteuning

Verbeteringen:

• Bijgewerkt toegangsniveau-mechanisme

Bugfixes:

• Onjuiste parameterbeschrijvingen opgelost

• Ontbrekende data bij binaire meetwaarden opgelost

• Probleem opgelost waarbij meetwaarden niet werden vernieuwd

• Probleem met schrijven van CN1 / CN2 opgelost

Voorgaande updates (Android v4.0.17)

Oktober 2020

Nieuwe functionaliteit:

• Bluetooth ondersteuning

Verbeteringen:

• Bijgewerkt toegangsniveau-mechanisme

• Parametercodes toegevoegd aan parameters

Bugfixes:

• Onjuiste parameterbeschrijvingen opgelost

• Ontbrekende data bij binaire meetwaarden opgelost

• Probleem opgelost waarbij meetwaarden niet werden vernieuwd

• Probleem met schrijven van CN1 / CN2 opgelost

Welke devices worden ondersteund?

Systeem eisen
Om de Smart Service App te kunnen gebruiken moet je smartphone of tablet de volgende minimum systeemeisen ondersteunen:

• iOS: De Smart Service App wordt door alle iOS versies ondersteund. Hierbij moet het device zelf wel Bluetooth Low Energy versie 4.1 ondersteunen.
  • Android: De Smart Service App wordt ondersteund vanaf Android versie 5.0 of hoger. Hierbij moet het device zelf wel Bluetooth Low Energy versie 4.1 ondersteunen.

Niet zeker van je OS versie? Tip: check in de betreffende store om te controleren of jouw device geschikt is voor de Smart Service App.