Wat zijn de laatste eTwist updates?

Remeha is continu bezig om de gebruiksvriendelijkheid en functionaliteiten van de eTwist te optimaliseren, zodat je onbezorgd kunt genieten van optimaal comfort. Hieronder vind je de nieuwste eTwist updates voor zowel de thermostaat als de apps.

eTwist updates

Let op! De eTwist thermostaat moet online zijn om updates te kunnen ontvangen. Als de thermostaat niet online is, kunnen er geen updates worden geïnstalleerd.

eTwist RF

Gateway 14/18 eTwist RF

Nieuwe updates (v1.6.7) | Juli 2021

Bug fixes (opgeloste problemen)

• Fix verkeerde waarde kamertemperatuur en daardoor ongewenst stookgedrag

eTwist

Nieuwe updates (v1.88.5) | Januari 2021

Bug fixes (opgeloste problemen)

• Fix voor het connecten met Google Home, IFTTT en Alexa

Eerdere updates

Algemeen

• Software compatibiliteitscheck: checkt of de minimaal benodigde firmware aanwezig is voordat er verbonden kan worden
  • Update vertalingen
  • Security verbeteringen

Verbeteringen

• Verbeterde communicatie bij firmware updates: zowel bij eerste installatie als bij reguliere updates wordt de gebruiker op de hoogte gesteld wanneer de firmware update begint en wanneer deze afgerond is
  • Temperatuur indicatie op hoofdscherm verbeterd: wanneer de ingestelde temperatuur en gemeten temperatuur overeenkomen, blijft de ingestelde temperatur zichtbaar rond de draaiknop
  • Verbeterde meldingen wanneer installatie bijgevuld moet worden in de eTwist app (alleen in combinatie met Remeha automatische (bij)vulinrichting):
    - Push bericht naar eTwist app wanneer installatie bijgevuld moet worden
    - Push bericht wanneer een lage waterdruk wordt gedetecteerd
    - Push bericht wanneer de installatie succesvol is bijgevuld
  • Verbeterd WiFi status scherm: geeft aan met welk WiFi netwerk de thermostaat verbonden is, ook als er geen WiFi-signaal is
  • Servicemeldingen op alle aangesloten eTwist thermostaten

Bug fixes (opgeloste problemen)

• Meldingen over automatisch bijvullen die niet verzonden werden

eTwist App updates

Vaak worden apps automatisch geüpdatet. Controleer hiervoor de instellingen op je telefoon of dit bij jou ook het geval is.

Nieuwe updates (Android en iOS V.2.66.0 )

per mei 2021

Verbeteringen

• Beveiligingsverbeteringen

Eerdere updates (Android en iOS V.2.52.0)

per 26 oktober 2020

Bug fixes

• iOS-verjaardagsprobleem: opgelost door verjaardagsvraag selectie te verwijderen
  • Het instellen van de vakantiemodus na 2020 is nu mogelijk

Overige updates

Welke devices worden ondersteund?

• Devices met iOS versie 10 en hoger
  • Devices met Android 5 en hoger

Welke integraties zijn beschikbaar?

• IFTTT (zoeken onder het merk BDR Thermea)
  • Google home (Nederlands, Engels en Duits)
  • Alexa (Duits en Engels)

Let op: de eTwist Android app is geschikt voor de meeste Android devices. Is de eTwist App niet zichtbaar in Google Play,dan wordt het smart device waarmee je zoekt niet ondersteund.