Wat zijn de laatste eTwist updates?

Remeha is continu bezig om de gebruiksvriendelijkheid en functionaliteiten van de eTwist te optimaliseren, zodat je onbezorgd kunt genieten van optimaal comfort. Hieronder vind je de nieuwste eTwist updates voor zowel de thermostaat als de apps.

eTwist updates

Let op! De eTwist thermostaat moet online zijn om updates te kunnen ontvangen. Als de thermostaat niet online is, kunnen er geen updates worden geïnstalleerd.

Nieuwe updates (V1.88.2)

per oktober 2020

Algemeen
  • Software compatibiliteitscheck. Checkt of de minimaal benodigde firmware aanwezig is voordat er verbonden kan worden.
  • Update vertalingen
  • Security verbeteringen
Verbeteringen
  • Wi-Fi opnieuw verbinden verbeterd
  • Verbeteringen om rollbacks van versies en mislukte updates te voorkomen
Bug fixes (opgeloste problemen)
  • Open haard in combinatie met koeling is opgelost

Eerdere updates (v1.64.4)

Algemeen
  • De landen Armenië, Australië, Azerbeidzjan, Wit-Rusland, Canada, Chili, Mexico, Moldavië, Nieuw-Zeeland, Rusland zijn geïntroduceerd

eTwist App updates

Vaak worden apps automatisch geüpdatet. Controleer hiervoor de instellingen op je telefoon of dit bij jou ook het geval is.

Nieuwe updates (Android en iOS V.2.48.0)

per 1 september 2020

Eerdere updates (Android en iOS V.2.41.0)

per 10 juni 2020

Bug fixes (opgeloste problemen)
  • Geen mogelijkheid om de bedieningsmodus te wijzigen
  • Landkiezer op Windows 10 werkt niet
  • GPS-locatie wordt tijdens registratie niet naar eTwist thermostaat gestuurd
  • In het geval van meerdere zones, het pictogram van de openhaardmodus wordt nog steeds weergegeven als de + en - knop worden weergegeven
  • Het in- en uitschakelen van de openhaardmodus werkt niet goed
  • Wanneer de app wordt gesloten en geopend, wordt de eTwist opnieuw geïnstalleerd en gekoppeld (iOS10)

Overige updates

Welke devices worden ondersteund?

• Devices met iOS versie 10 en hoger
  • Devices met Android 5 en hoger

Welke integraties zijn beschikbaar?

• IFTTT (zoeken onder het merk BDR Thermea)
  • Google home (Nederlands, Engels en Duits)
  • Alexa (Duits en Engels)

Let op: de eTwist Android app is geschikt voor de meeste Android devices. Is de eTwist App niet zichtbaar in Google Play,dan wordt het smart device waarmee je zoekt niet ondersteund.