Wat zijn de laatste eTwist/eTwist RF en eTwist app/Remeha Home app updates?

Slimme Thermostaten

Remeha is continu bezig om de gebruiksvriendelijkheid en functionaliteiten van de eTwist te optimaliseren, zodat je onbezorgd kunt genieten van optimaal comfort. Hieronder vind je de nieuwste eTwist updates.

Let op! De eTwist thermostaat moet online zijn om updates te kunnen ontvangen. Als de thermostaat niet online is, kunnen er geen updates worden geïnstalleerd.

eTwist RF updates

eTwist RF + Gateway 14

Nieuwe updates (v2.13.4) | August 2022

Bug fixes (opgeloste problemen)

• eTwist RF kan geen firmware update krijgen
  • eTwist RF waarschuwt gebruiker dat eTwist offline is terwijl het online is.
eTwist RF

Eerdere updates eTwist RF (v2.13.1) | Juli 2022

Bug fixes (opgeloste problemen)

• Ondersteuning voor installaties met meerdere zones op het nieuwe platform.

eTwist updates

Nieuwe updates (v2.13.4) | August 2022

Bug fixes (opgeloste problemen)

• eTwist kan geen firmware update krijgen
  • eTwist waarschuwt gebruiker dat eTwist offline is terwijl het online is.
eTwist

Eerdere updates (v2.13.1) | Juli 2022

Algemeen

• Ondersteuning voor installaties met meerdere zones op het nieuwe platform.

Apps voor consumenten

Remeha is continu bezig om de gebruiksvriendelijkheid en functionaliteiten van de eTwist app/Remeha Home app te optimaliseren, zodat je onbezorgd kunt genieten van optimaal comfort. Hieronder vind je de nieuwste eTwist app/Remeha Home app updates.

Let op! Vaak worden apps automatisch geüpdatet. Controleer hiervoor de instellingen op je telefoon of dit bij jou ook het geval is.

Hier vindt u hoe u automatische updates activeert.

* Let op! Wij zullen de gebruikers met eTwist die zijn gemigreerd naar ons nieuwe platform informeren om actie te ondernemen en een nieuwe app te downloaden. Als je geen bericht hebt gekregen op de eTwist app, dan is je eTwist nog niet gemigreerd en wordt je geadviseerd om de eTwist app te blijven gebruiken.

Meer informatie is hier te vinden.

Ondersteunde besturingssystemen en integraties

Welke devices worden ondersteund?

• Apparaten met iOS versie 12 en hoger
  • Apparaten met Android 7 en hoger

Welke integraties zijn beschikbaar?

• IFTTT (zoeken onder het merk BDR Thermea) - Op de Remeha home app is IFTTT niet meer ondersteund.
  • Google home (Nederlands, Engels en Duits)
  • Alexa (Duits en Engels)

eTwist App updates

Nieuwe updates (Android en iOS 2.86.0) | Apr 2022

Algemeen

• Wijzigt vertalingen in het migratiebericht* voor de titel

Bug fixes

• De zichtbaarheid van de openhaardmodus is nu afhankelijk van de instelling van de temperatuurregeling. Bij de opties voor buitentemperatuur regeling is de haardmodus niet meer beschikbaar.
  • wanneer een gebruiker van actieve locatie wisselt, keert de app altijd terug naar het scherm van het verwarmingssysteem.
eTwist app

Eerdere updates (Android en iOS 2.83.0) | Feb 2022

Bug fixes (opgeloste problemen)

• Geen verbinding tijdens opnieuw koppelen.

Remeha Home app updates

Nieuwe updates (Android 3.23.19 en iOS 3.23.20) | Jun 2022

Algemeen

• Vertaling verbetering

Eerdere updates (Android en iOS 3.23.17) | Mei 2022

What is nieuw?

• Stabiel: Waar je in de eTwist App misschien wel eens serverproblemen hebt ervaren, is dit met de Remeha Home App verleden tijd. De app draait op een nieuw flexibel platform dat zich aanpast aan het aantal gebruikers.
  • Gebruiksvriendelijk: Bij de ontwikkeling van de Remeha Home app is veel aandacht uitgegaan naar het verbeteren van het bedieningsgemak. Functies worden duidelijk uitgelegd, zijn eenvoudig vindbaar en snel aan te passen.
  • Snel op weg: Log in met de gebruikersnaam en het wachtwoord van je eTwist app en al je gegevens en instellingen worden overgenomen in Remeha Home. Zo ben je snel weer op weg.
Remeha Home app

Van eTwist app naar Remeha Home app: instructie video

https://www.youtube.com/watch?v=IAVJMEajqC0