• Website
  • Kennisbank
  • Actueel

Wat zie ik op het energieverbruikscherm van de Remeha Home app?

eTwist eTwist RF Remeha Home app

Hier leggen we uit hoe het energieverbruik werkt in de Home app. Volg onderstaande instructie of ga direct naar de video met uitleg: video energieverbruik

Het energieverbruik scherm geeft informatie over de verbruikte energie. Op het hoofdscherm van de Home app staat het verbruik. Onderstaande afbeelding geeft op het tweede blok weer dat er gisteren geen verbruik was.

Door het onderwerp op het hoofdscherm te selecteren wordt een nieuw venster getoond met een overzicht van het verbruik over meerdere dagen. Standaard opent het venster met een weergave van het verbruik van de laatste acht dagen op de horizontale as van de grafiek. Selecteer een staaf in de grafiek om onder de grafiek het verbruik van die dag weer te geven.

Omdat het verbruik op zaterdag 24 juni lager was dan 1 m3 zal het getal onder de grafiek 0 m3 aangeven.

Het is mogelijk om de weergave aan te passen zodat de app het verbruik over een langere periode weergeeft. Aan de bovenzijde van de grafiek kan gekozen worden om het verbruik per maand of per jaar weer te geven. De eerste afbeelding laat een weergave zien per maand. De tweede afbeelding laat een weergave zien per jaar.

Wil je meer weten over energieverbruik en wat je zelf kan doen om te besparen? De Remeha Home app heeft een Energie-advies menu met tips. Om dit menu te activeren selecteer je onderin de app de knop energie advies.

Selecteer het onderwerp dat je wilt lezen. Door de schuif aan de onderzijde naar rechts te schuiven kan je het onderwerp als gelezen markeren.

Video Home app energieverbuik