• Website
  • Kennisbank
  • Actueel

Waarom staat er geen klokprogramma in het menu op de eTwist en eTwist app?

eTwist eTwist RF

De eTwist moet worden bijgewerkt naar versie 1.93.12 of hoger door de gebruiker om het klokprogramma functie zichtbaar te maken in het menu van de eTwist en eTwist app.

Let op! als de gebruiker de update niet forceert na installatie van de eTwist en het verbinden met het wifi-netwerk, kan het tot 24 uur duren voordat de eTwist zichzelf bijwerkt (verbonden met het wifi-netwerk is een vereiste)

Hoe kan ik de eTwist thermostaat updaten?