• Website
  • Kennisbank
  • Actueel

Waarom kan ik de aanwarmtijd niet aanpassen op de Remeha Home app?

Aanwarmtijd instelling is niet ondersteund door de Remeha Home app, u kunt de instellingen aanpassen op de eTwist zelf.

Op de eTwist RF kan dit niet, u kunt de display op het toestel gebruiken om deze instelling te wijzigen. Op Remeha Ace platform toestellen is het parameter CP750 op ‘Geavanceerd’. De code op toegang te krijgen is 0012.

Gerelateerde Vragen

1. Hoe wijzig ik de aanwarmtijd op de eTwist?