Offline melding in app

Het komt soms voor dat alles wel online is maar dat de app aan geeft dat deze offline is.

Controleer eerst op de eTwist onder technische informatie of daadwerkelijk alles verbonden is.

• Wi-Fi
  • Internet
  • Server verbinding

Daarna ga je als volgt te werk:

1. Home app goed afsluiten. (kan getest worden door bij opstarten kort een geel schermpje te zien).
  2. Herstart uitvoeren van eTwist (niet terug naar standaard instellingen).
  3. Wachten totdat alles bij technische informatie op verbonden staat op de eTwist.
  4. Dan pas de home app openen.