Kan ik mijn energieverbruik ook instellen in m3 in plaats van kWh?

Het weergeven van je energieverbruik in m3 is mogelijk. Via de Home-app kan je energieverbruik worden weergegeven in m3 dit kun je doen door de app te openen. Vervolgens naar meer te gaan en via instellingen naar het menu energieverbruik te gaan. Hier klik je op m3. Hier bestaat de mogelijkheid om de gas calculatie aan te passen. Voor Nederland is deze waarde 9,2608.