• Website
  • Kennisbank
  • Actueel

Ik stap over naar een andere internet provider, wat nu?

eTwist

Dit is afhankelijk van of je een nieuwe router ontvangt. Indien je een nieuwe router ontvangt dien je de eTwist opnieuw te verbinden met de nieuw geplaatste router (zoals tijdens eerste installatie, zie hiervoor je handleiding). Hierbij dient verbinding gemaakt te worden met het nieuwe netwerk via de eTwist thermostaat. Wanneer de eTwist verbonden is hoeft er geen nieuwe verbinding met de App gemaakt te worden.