Ik heb een open haard, waardoor de andere ruimtes niet meer warm worden

Wanneer de open haard of kachel zich in dezelfde ruimte bevindt als de thermostaat kan het zijn dat de gewenste temperatuur dankzij de open haard wordt bereikt. Hierdoor zal de cv-ketel niet verder in bedrijf gaan en worden de andere ruimtes niet verwarmd. Wanneer dit het geval is, kun je kiezen voor drie oplossingen:

  • Open haard-functie
    Deze functie is op de iSense thermostaat in te schakelen. Wanneer je de open haard-functie inschakelt, zal de cv-ketel op de laatst gemeten cv-watertemperatuur blijven doorstoken en zal er geen rekening meer gehouden worden met de huidige ruimtetemperatuur. Je kunt vervolgens de ruimtes afzonderlijk regelen met de thermostaatkranen.
  • Weersafhankelijk regelen
    Met weersafhankelijk regelen, regel je de temperatuur in huis niet op basis van de ruimtetemperatuur, maar op basis van de buitentemperatuur.
  • Mobiele thermostaat
    We hebben ook thermostaten in het assortiment die niet verplicht aan de muur gemonteerd moeten worden. De iSense RF is een draadloze thermostaat die je kunt meenemen naar de ruimte waarvan je de temperatuur wilt regelen.