Hoe kan mijn klant deelnemen aan de ‘GasLos garantie actie’?

  1. Jouw klant laat door jou (erkend installateur) van 15 oktober 2020 t/m 31 maart 2021 een Tzerra Plus (of Ace), Calenta (Ace) of Avanta wandketel en/of Elga Ace of Mercuria hybride warmtepomp installeren.
  2. Jouw klant registreert de wandketel en/of hybride warmtepomp voor actiedeelname via remeha.nl/garantie. De ketel is dan ook direct geregistreerd voor garantie. Je kan ook namens jouw klant de wandketel registreren voor actiedeelname via MijnRemeha. Jouw klant ontvangt op het opgegeven e-mailadres een uitnodiging voor deelname.
  3. Jouw klant ontvangt direct per mail een voucher waarop zijn deelname aan deze actie wordt bevestigd. Deze voucher heeft jouw klant nodig wanneer zijn wijk van overheidswege, verplicht van het gas af moet en jouw klant kiest voor een Remeha duurzaam systeem.
  4. De voucher dient goed bewaard te worden.
  5. Wordt jouw klant binnen 10 jaar van overheidswege verplicht zijn huis gasloos te verwarmen? Dan kan hij zich melden bij Remeha: hij overlegt de verplichting van de overheid én de voucher en laat met de gegarandeerde korting een duurzaam gasloos systeem van Remeha installeren.