• Website
  • Kennisbank
  • Actueel

Hoe kan ik kW instellingen (min en max vermogen) instellen zodat ik het energieverbruik kan zien op de Remeha Home app en eTwist?

eTwist eTwist RF Remeha Home app

Om het energieverbruik voor verwarming en warm water te zien wanneer de eTwist + GTW-16 is aangesloten op een opentherm ketel (van Remeha of andere merken), moet u het min en max vermogen voor verwarming en Max. vermogen voor warmwater (SWW) van het toestel zelf instellen.

Deze informatie vindt u in de handleiding van het toestel/CV-ketel.

Volg deze stappen op de eTwist:

StapOmschrijvingAfbeelding
1Ga op de eTwist naar het menu. Druk korter dan 1 seconde op de selectietoets:
• Om het hoofdmenu te openen vanuit het startscherm.

2Op het menu, druk op “Installateur”
3Selecteer “Ja” en bevestig de selectie om verder te gaan.

Let op!

Wanneer je dit scherm opent zal het antwoord op Nee staan, je moet de draaiknop gebruiken om ja als antwoord te selecteren. er verschijnt een pijl op het geselecteerde antwoord.
4Selecteer “Min. vermogen” en bevestig de selectie.
5Draai de draaiknop om het aantal kW te selecteren en bevestig de selectie.
6Herhaal dezelfde stappen om het maximale vermogen voor verwarming in warmwater (SWW) in te voeren. (In stap 4, je moet de max. vermogen en max. SWW vermogen selecteren en volg dezelfde stappen)