• Website
  • Kennisbank
  • Actueel

Hoe kan ik de eTwist thermostaat updaten?

eTwist eTwist RF

Je kunt controleren op software-updates door deze stappen te volgen:

1. Open het hoofdmenu.
2. Selecteer Instellingen.
3. Bevestig de selectie.
4. Selecteer Controleren op software-update.
5. Bevestig de selectie.
Op het display wordt de status van de software weergegeven.

*Als de eTwist thermostaat is aangesloten op WiFi, het internet en de server, dan wordt
de software automatisch bijgewerkt.

Let op voor versies lager dan 1.93.12 als de gebruiker de update niet forceert na installatie van de eTwist en het verbinden met het WiFi-netwerk, kan het tot 24 uur duren voordat de eTwist zichzelf bijwerkt (verbonden met het WiFi-netwerk is een vereiste)