Hoe gebruik ik IFTTT?

Om IFTTT met de Twist te gebruiken, heb je een IFTTT account en eTwist account nodig. De eTwist moet ook verbinding hebben met WiFi en online zijn. Hieronder leggen we aan de hand van algemene informatie uit hoe je de apps kan configueren zodat je jouw IFTTT account kan linken aan jouw eTwist app. Met IFTTT kan je veel acties automatiseren. Een voorbeeld betreft het activeren van geofencing met Life360. Om IFTTT en Life360 te gebruiken, heb je ook een Life360 account nodig.

1. Log in op jouw IFTTT account of maak een IFTTT account aan
  2. Zoek op ' BDR Thermea'. Je ziet een overzicht van bestaande applets met een BDR trigger en actie. Hier kan je ook een eigen IFTTT applet creeeren met BDR Thermea producten
  3. Kies voor 'Connect' op de hoofd BDR Thermea pagina of in de applet
  4. Selecteer Remeha van de lijst met merken
  5. Log in met hetzelfde account dat je gebruikt in de eTwist app
  6. Ga naar eTwist > Instellingen > Registreer apparaat of service
  7. Vul de getallen van de eTwist code in IFTTT en klik op 'Connect'