• Website
  • Kennisbank
  • Actueel

Hoe activeer ik de vakantiemodus op de Remeha Home app?

eTwist eTwist RF Remeha Home app

Als u langere tijd weggaat, kan de kamertemperatuur verlaagd worden om energie te besparen. De temperatuur van de vakantiemodus heeft prioriteit boven de temperaturen die zijn ingesteld in de handmatige modus of de programmeringsmodus. De vorstbeveiliging wordt geactiveerd zo lang als de vakantiemodus actief is.

In deze instructie leggen we uit hoe je op de Remeha Home app de vakantiemodus kunt activeren. Of ga direct naar de video: Vakantiemodus activeren

Selecteer het huis vanaf het hoofdscherm van de app.

Open het optie menu door in de rechterbovenzijde de drie puntjes te selecteren.

Selecteer in het menu Vakantiemodus.

Stel de vertrek- en aankomstdatum in van de vakantie. Selecteer het woord Vertrek of Aankomst om de optie te activeren om de datum aan te passen. Als de data goed ingesteld zijn selecteer je vervolgens Vakantiemodus instellen aan de onderzijde van het scherm om de instellingen te activeren.

Zo lang als de vakantiemodus geactiveerd is zal dit op het thuisscherm zichtbaar zijn.

Om de vakantiemodus aan te passen of eerder te stoppen selecteer je de statusmelding zoals in bovenstaande afbeelding. Vervolgens pas je de data aan of kies je aan de onderzijde voor Vakantiemodus stoppen.

Na het selecteren van Vakantiemodus stoppen zal er een scherm weergegeven worden waar wordt gevraagd om te bevestigen de modus te stoppen. Selecteer Doorgaan om de modus uit te schakelen.

Video vakantiemodus activeren