Techneco wordt Remeha

Na de overname van Techneco op 1 januari 2019 en een intensieve integratieperiode is het vrijdag 1 januari 2021 zover: Techneco is Remeha. We zijn ervan overtuigd dat we samen sterker zijn. Dat we samen innovatiever zijn. En dat we samen beter zijn. De gecombineerde kennis en ervaring op het gebied van cv-ketels en warmtepompen bewijst zich al dagelijks in de praktijk.

De overname van Techneco paste feilloos in onze filosofie om binnenklimaatoplossingen haalbaar en betaalbaar te maken voor Nederlandse huishoudens en utiliteitsgebouwen. Nu wordt Techneco officieel Remeha. Met deze samengang brengen we niet alléén de merknaam en onze gezamenlijke kennis samen, maar verstevigen we ook onze positie op de warmtepompmarkt. Samen hebben we tenslotte de toekomst.

Samen de toekomst

We weten niet hoe de toekomst zich zal ontvouwen, maar duidelijk is dat duurzaamheid een steeds grotere rol gaat spelen. We geloven dat de bundeling van krachten ons een enorme boost geeft in het streven naar duurzaamheid. Een boost waarvan onze opdrachtgevers en eindgebruikers ook profiteren.

In de verduurzaming van Nederland wordt ook digitalisering steeds belangrijker. Verduurzaming van de gebouwde omgeving, de warmtetransitie en digitalisering zijn ingewikkeld en ingrijpend. En voor iedereen anders. Door samen te gaan helpen we onze relaties bij het managen van deze trends binnen hun organisaties. Want samen hebben we de toekomst.

Meer weten over de toekomst van Remeha?
Lees het interview met Arthur van Schayk en Jasper Serlie.

Samen de producten

Als producent van cv-ketels en producent van warmtepompen hebben Remeha en Techneco samen meer dan 110 jaar ervaring. De eerste vrucht van de samenwerking is de Elga Ace, een mooie kruisbestuiving tussen ELektrisch en GAs. We kunnen niet wachten om de markt te verrassen met nóg meer bijzondere innovaties. 

Benieuwd naar onze eerste innovatie?

Maar laten we niet vergeten dat er nog altijd heel veel cv-ketels worden verkocht in Nederland. Ook op dat gebied dat gebied zullen we onze focus blijven behouden. Remeha biedt warmte voor iedereen: cv-ketels, volledig elektrisch of hybride. Bij Remeha zit je altijd goed.

Meer weten over de integratie van de producten?
Lees het interview met Leonie Boelens en Dennis van Heerwaarden.

Samen de kennis & oplossingen

Door onze expertise te bundelen, vermenigvuldigen we ons oplossend vermogen. Samen zijn we in staat om producten, systemen en oplossingen te ontwikkelen die meer impact hebben voor de eindgebruikers en meer betekenen voor de wereld om ons heen. Een voorbeeld daarvan is Klimaat@home, een uniek en vernieuwend concept voor nieuwbouwprojecten.

Meer weten over de integratie van kennis en oplossingen?
Lees het interview Freek Belterman en Sebastiaan Rietveld.

Mede dankzij ons brede portfolio en de unieke expertise zijn we nog beter in staat totaaloplossingen te ontwikkelen. Niet alleen voor onze installateurs, maar ook voor investeringsmaatschappijen en ontwikkelende aannemers. Denk bij totaaloplossingen ook aan financiering van projecten en beheer & onderhoud (10-25 jaar) voor langere periodes.