Samen bouwen aan de toekomst

met verrassend veel routes vol zekerheid

Bouw jij ook mee aan de toekomst?

De energietransitie is begonnen. De klimaatdoelen zijn gesteld, en dat is fantastisch, maar niemand weet nog precies hoe we die gaan halen. Ook Remeha weet nog niet hoe de wereld er in 2050 uitziet, maar samen bouwen we vandaag al aan het comfort van morgen. Onze route naar de toekomst, met verrassend vol zekerheden, presenteerden we tijdens de VSK 2020.

We toonden onze nieuwe producten voor verschillende energiedragers, de wereld van all-electric en hybride warmtepompen, je kon de mensen van Remeha ontmoeten én je laten onderdompelen in de wereld van waterstof.

Waterstofketel wint VSK Award

De innovatieve waterstofketel van Remeha heeft de VSK Award publieksprijs gewonnen. Deze hr-ketel verwarmt woningen en gebouwen op duurzame wijze doordat het speciale toestel waterstof verbrandt in plaats van aardgas. De winst in de categorie Energietransitie van de VSK Awards sterkt Remeha in haar overtuiging dat de waterstofketel een belangrijke schakel gaat vormen in een succesvolle en betaalbare energietransitie. 

Ontdek onze routes naar duurzame zekerheid

We begrijpen de onzekerheden en de uitdagingen die de energietransitie met zich meebrengen maar al te goed. En dus gaven we vooral een indruk van welke zekerheden we je bieden. Maar ook hoe we echt samen aan de toekomst kunnen én gaan bouwen. We boden houvast, inzichten en maar liefst 7 productintroducties!

Onze stand op de VSK bood inzichten voor verschillende ambities én segmenten: Utiliteit, Nieuwbouw en voor Particuliere doeleinden.

Bekijk hier de VSK video
Remeha Utiliteit VSK 2020

Utiliteit

Verduurzamen met de krachtigste familie van Nederland

Ben je al klaar voor energielabel C? Op 1 januari 2023 moeten alle kantoorgebouwen in Nederland in het bezit zijn van energielabel C. Een flinke uitdaging, maar met een realistische aanpak en de oplossingen van Remeha zijn de mogelijkheden legio.

Tijdens de VSK kon je kennis met de krachtigste familie van Nederland maken: een nieuwe range staande ketels die klaar zijn voor waterstof (tot 1.2 MW), de flexibiliteit van Remeha Cascades of een compleet portfolio aan grootvermogen warmtepompen.

Remeha Particulier VSK 2020

Particulier

Samen bestaande woningen verduurzamen

Het Klimaatakkoord van 2015 zorgt voor een duurzamere wereld in 2050, maar het heeft grote invloed op hoe we om moeten gaan met energie in ons land.

Wat moeten we doen? Wat we ook kiezen, we moeten rekening houden met de verduurzaming van bestaande woningen. En juist voor die woningen introduceert Remeha een nieuwe HR cv-ketel in een modern jasje, een spiksplinternieuwe warmtepompboiler én laten we Nederland kennismaken met de nieuwe norm in hybride warmtepompen.

Remeha Nieuwbouw VSK 2020

Nieuwbouw

Samen slimmer bouwen

De productie van woningen loopt sterk achter op de ambitie van de Nationale Woonagenda. We hebben te maken met verscherpte wet- en regelgeving, maar kampen ook met een tekort aan bouwmaterialen en menskracht. De uitdagingen zijn enorm, maar met intensieve ketensamenwerking komen we tot het gewenste resultaat.

Remeha liet je tijdens de VSK kennismaken met een uniek concept voor de nieuwbouwmarkt: Klimaat@Home. Een samenwerkingsverband tussen Remeha, GEOtherm, Brink, Entras en ISTA. Deze partijen werken intensief samen en ontzorgen opdrachtgever volledig: vanaf financiering, advies t/m beheer.

Kennissessies

Toe aan meer verdieping? Woon dan één van onze dagelijkse presentaties bij in het ‘VSK 2020 Partner Theater’. Schrijf je in voor deze kennissessies tijdens het bestellen van jouw kaarten of reserveer direct via onderstaande links.

Marco Bijkerk

Di 04.02 15:15 uur – 15:45 uur

Unieke kansen voor waterstof in de gebouwde omgeving

We staan stil bij de rol van waterstof in de gebouwde omgeving. Wat is waterstof eigenlijk? Waarom is het interessant? En is waterstof de enige oplossing van de energietransitie?

Reserveren is niet meer mogelijk

Rick Bruins

Wo 05.02 14:30 uur – 15:00 uur

De hybride warmtepomp: versneller van de energietransitie?

Hebben we met de hybride warmtepomp de mogelijke versneller al in handen? In een interactieve presentatie nemen we je mee in de zin- en onzin van hybride warmtepompen in de bestaande bouw.

Reserveren is niet meer mogelijk

Rick Bruins

Do 06.02 14:30 uur – 15:00 uur

Ben jij al klaar voor energielabel C?

Zet de energielabel C wetgeving voor kantoorgebouwen samen met Remeha om in een kans. Maak kennis met de realistische routes van Remeha naar (minimaal) Label C.

Reserveren is niet meer mogelijk

Marco Rijsdijk

Vrij 07.02 14:30 uur – 15:00 uur

Samen in klimaat met Klimaat@Home

Maak kennis met Klimaat@Home. Een uniek samenwerkingsconcept voor de nieuwbouwmarkt gericht op bouwers, ontwikkelaars en woningbouwcorporaties. Bouw samen met ons aan de toekomst.

Reserveren is niet meer mogelijk