Vertrouw op de
6 zekerheden van Remeha

Er zijn veel vragen over de energietransitie, verwarming, cv-ketels, hybride en all-electric warmtepompen, airco’s en ventilatie. Consumenten zijn vaak onzeker en vertrouwen op je advies. Remeha ondersteunt je bij alle ontwikkelingen binnen de markt. Dat is een zekerheid. Er zijn namelijk altijd nieuwe vragen en voor antwoorden en oplossingen staan wij voor je klaar. Met onze 6 unieke zekerheden werk je optimaal aan een thuis van morgen.

Oplossingen voor iedereen

We durven gerust te stellen dat we een oplossing hebben voor elke vraag en elke wens. Ons brede assortiment biedt maatwerkoplossingen voor alle denkbare situaties en voorkeuren. De kwaliteit is hoog, problemen achteraf heb je niet, want een eventueel probleem wordt opgelost. Het is veelzeggend dat ons assortiment bij iedere groothandel verkrijgbaar is en geïnstalleerd is in talloze woningen. In de afgelopen jaren hebben we miljoenen cv-ketels en al meer dan 100.000 warmtepompen geplaatst. Samenwerking met Remeha is kiezen voor een betrouwbare partner.

Maatwerk advies

Kennis en ervaring hebben we hoog in het vaandel staan. Onze specialisten zijn perfect op de hoogte van wet- en regelgeving en deze kennis delen we graag met je. Onze kennis op het gebied van cv-installaties was natuurlijk altijd al op hoog niveau.

Met de overname van Techneco is onze kennis en ervaring op het gebied van warmtepompen nog verder toegenomen. Dat betekent bijvoorbeeld dat je voor EPC- en BENG-berekeningen bij ons aan het juiste adres bent. Uitgangspunt is dat je, ongeacht de productsoort, altijd advies op maat krijgt. Via persoonlijk contact met onze specialisten of via onze ingenieuze online tools.

Persoonlijke service

We staan natuurlijk online en offline voor je klaar. We beantwoorden je vragen en via de online afspraken tool maak je makkelijk een afspraak met je accountmanager. Geen behoefte aan een afspraak, maar heb je wel een concrete technische vraag? We beantwoorden je vraag snel via WhatsApp, telefoon, livechat en social media.

Daarnaast verzorgen we inbedrijfsstellingen, zijn onze producten en reserveonderdelen zeer goed verkrijgbaar, ondersteunen we je bij beheer op afstand en maak je altijd gebruik van ons onderdelen garantie plan (OGP). We ondersteunen je ook bij het onderhoud van bestaande utiliteits-installaties.

Onmisbare trainingen

Bij Remeha kun je regelmatig deelnemen aan praktische webinars. Bijvoorbeeld bij de introductie van een nieuwe cv-ketel, warmtepomp of airco. Verder vind je op onze site talloze instructievideo’s, die dienen als naslagwerk of voorbereiding op een project. In de video’s bespreken onze specialisten veel voorkomende problemen en storingen én oplossingen. Daarnaast organiseren we onsite trainingen.

Slimme tools

We hebben diverse online tools waarmee we je ondersteunen. Specifiek voor warmtepompen kun je rekenen op de Smart Start App. Dit is de eenvoudige inbedrijfsstellingwizzard. Bij grote projecten kan je gebruikmaken van de kopieer- en plakfunctie van opgeslagen configuraties om de inbedrijfsstelling te versnellen.

Een andere handige tool is de warmtepompwijzer. Met de warmtepompwijzer selecteer je in drie stappen de juiste warmtepomp en accessoires. Je hebt de zekerheid dat je snel en makkelijk de juiste warmtepomp adviseert, offreert en installeert.

Onze handige hybride bespaartool rekent uit wat je klant kan besparen met een hybride warmtepomp. De productwijzer helpt de juiste cv-ketel te kiezen. En onze wooncheck helpt bepalen wat het beste systeem voor een specifieke woning is. Ook voor de utiliteit hebben we een oplossing. Met de cascadeselectietool is het mogelijk om het juiste cascade-systeem voor de utiliteit te selecteren en configureren.

Direct voordeel

Remeha verrast je altijd met acties en promoties. Log in op Mijn Remeha om de laatste acties te zien of neem via onderstaande knop contact op. Benieuwd naar jouw persoonlijke deal?

Remeha, jouw partner in warmtepompen

Remeha heeft een volledig assortiment hybride en all-electric warmtepompen. Benieuwd wat we voor jouw project kunnen betekenen? Neem contact op met de accountmanager voor een persoonlijk aanbod.

Samen werken aan een thuis voor morgen

Heerlijk wonen, lekker werken en comfortabel ontspannen – daar draait het om. Dat is een sterke consumentenbehoefte. Altijd. We zijn ervan overtuigd dat er deze zomer voor jou als installateur volop kansen liggen.