Samen werken we aan een thuis van morgen

Heerlijk wonen, lekker werken en comfortabel ontspannen – daar draait het om. Dat is een sterke consumentenbehoefte. Altijd. We zijn ervan overtuigd dat er deze zomer voor jou als installateur volop kansen liggen.

Nederland was nog nooit zoveel thuis en had nog nooit zoveel aandacht voor verduurzaming. Om daarvan te kunnen profiteren, bieden we je zes zekerheden. Zo ondersteunen we je bij het realiseren van duurzame en besparende comfortoplossingen voor je klanten. Met de zekerheden van Remeha werk je aan een thuis van morgen.

Naast zekerheid kun je tijdens de actieperiode 6x zeker van 2 juli t/m 21 september 2020 rekenen op gratis 10 jaar OGP (Onderdelen Garantie Plan) garantie (2+8 jaar) bij de registratie van een Calenta Ace, Avanta of Tzerra Ace én maak je kans op ’n vakantie in eigen land bij de registratie van een warmtepomp of cv-ketel. 

Zes zekerheden voor jou

Er is veel onzekerheid over de energietransitie, verwarming, warmtepompen en cv-ketels. Consumenten zijn onzeker en ook voor een installateur is het soms lastig om juiste keuzes te maken als het gaat om duurzaamheid. Wij kunnen die onzekerheid omtrent verduurzaming niet volledig wegnemen. Maar we kunnen je wel op allerlei mogelijke manieren zekerheid bieden. Zes unieke zekerheden om precies te zien:

We helpen je op verschillende manieren om (gezamenlijk) leads te generen.

Online staan we voor je klaar: je krijgt snel persoonlijk antwoord op je (service)vragen.

Met onze online tools geef jij 24/7 snel en passend advies.

Loyale klanten kunnen rekenen op aantrekkelijke acties en promoties.

We delen actief onze kennis, via webinars of e-learnings.

Op Mijn Remeha vind je alle informatie en acties onder één dak.


Actieperiode: 2 juli t/m 21 september, alleen geldig bij registratie van een Calenta Ace, Avanta of Tzerra Ace. Bekijk de voorwaarden.

Gratis 10 jaar OGP garantie op Remeha wandketels

Als je deze zomer (2 juli t/m 21 september 2020) een Remeha Calenta Ace, Avanta of Tzerra Ace registreert in Mijn Remeha verlengen we de OGP-garantie van 2 naar 10 jaar. Helemaal gratis! Dat zorgt ervoor dat je minder risico loopt als je een servicecontract met je klanten afsluit en/of dat je je klanten een nog beter aanbod kunt doen.

Daarnaast maak je bij elke cv-ketel of warmtepomp die je registreert in Mijn Remeha kans op een geheel verzorgde vakantie in Nederland. Omdat alles draait om veiligheid en zekerheid, kiezen we voor een vakantie in eigen land. Wil je meer weten over onze acties? Lees alles over de verlengde OGP garantie en de vakantie-actie!

Hoe ziet een duurzame toekomst eruit?

Bij Remeha vinden we het ongelooflijk belangrijk om de CO2-uitstoot te verminderen. We leveren een bijdrage aan de uitvoer van het Klimaatakkoord en daarmee aan een duurzamere wereld. Daarom kiezen we voor een mix van oplossingen, zodat er altijd voor iedereen een duurzame en besparende comfortoplossing is.

Er is niet één antwoord op de energietransitie. In de ene situatie is een (hybride) warmtepomp misschien de beste oplossing, terwijl je in de andere situatie met een cv-ketel al een grote stap voorwaarts zet. Haalbaar en betaalbaar verduurzamen, via meerdere wegen naar duurzaamheid. Dat is het doel.

Zonder jou geen verduurzaming

Het duurzame thuis van morgen realiseren we alleen als we samenwerken. Zonder jou is verduurzaming niet mogelijk. Daarom waarderen we jouw inzet.

We doen het samen, maar we weten heel goed hoe belangrijk jouw aandeel als installateur is. Dat laten we je merken door je zoveel mogelijk zekerheid te bieden. Zekerheden die je nú helpen bij jouw dagelijkse werkzaamheden. Want om onze gezamenlijke klimaatdoelstellingen te halen moeten we nú bouwen aan het thuis van morgen.

Jij werkt aan een thuis van morgen. Daar willen we je op alle mogelijke manieren bij ondersteunen. Wil je precies weten wat Remeha voor je kan betekenen of heb je hier vragen over? Wacht niet en stel je vragen.

Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Stel ons je vraag