Samen werken we aan een thuis van morgen

Heerlijk wonen, lekker werken en comfortabel ontspannen – daar draait het om. Dat is een sterke consumentenbehoefte. Altijd. Samen kunnen we aan consumentenwensen voldoen.

Nederland was nog nooit zoveel thuis en had nog nooit zoveel aandacht voor verduurzaming. Om daarvan te kunnen profiteren, bieden we je 6 zekerheden. Zo ondersteunen we je bij het realiseren van duurzame en besparende comfortoplossingen voor je klanten. Ongeacht of het om cv-ketels, (hybride) warmtepompen, airco’s of ventilatie gaat. Met de 6 zekerheden van
Remeha werk je aan een thuis van morgen.

Zes zekerheden voor jou

Er zijn veel vragen over de energietransitie, verwarming, cv-ketels, hybride en all-electric warmtepompen, airco’s en ventilatie. Consumenten zijn vaak onzeker en vertrouwen op je advies. Remeha ondersteunt je bij alle ontwikkelingen binnen de markt. Dat is een zekerheid. Er zijn namelijk altijd nieuwe vragen en voor antwoorden en oplossingen staan wij voor je klaar. Met onze 6 unieke zekerheden werk je optimaal aan een thuis van morgen.

Betrouwbare oplossingen voor elke vraag en elke wens,

Reken op maatwerk advies op elk gebied,

We staan online en offline voor je klaar.

We delen onze kennis 24/7.

Met onze slimme tools geef je snel en passend advies.

We verrassen je altijd met spectaculaire acties en promoties.

Hoe ziet een duurzame toekomst eruit?

Bij Remeha vinden we het ongelooflijk belangrijk om de CO2-uitstoot te verminderen. We leveren een bijdrage aan de uitvoer van het Klimaatakkoord en daarmee aan een duurzamere wereld. Daarom kiezen we voor een mix van oplossingen, zodat er altijd voor iedereen een duurzame en besparende comfortoplossing is.

Er is niet één antwoord op de energietransitie. In de ene situatie is een (hybride) warmtepomp misschien de beste oplossing, terwijl je in de andere situatie met een cv-ketel al een grote stap voorwaarts zet. Haalbaar en betaalbaar verduurzamen, via meerdere wegen naar duurzaamheid. Dat is het doel.

Zonder jou geen verduurzaming

Het duurzame thuis van morgen realiseren we alleen als we samenwerken. Zonder jou is verduurzaming niet mogelijk. Daarom waarderen we jouw inzet.

We doen het samen, maar we weten heel goed hoe belangrijk jouw aandeel als installateur is. Dat laten we je merken door je zoveel mogelijk zekerheid te bieden. Zekerheden die je nú helpen bij jouw dagelijkse werkzaamheden. Want om onze gezamenlijke klimaatdoelstellingen te halen moeten we nú bouwen aan het thuis van morgen.

Jij werkt aan een thuis van morgen. Daar willen we je op alle mogelijke manieren bij ondersteunen. Wil je precies weten wat Remeha voor je kan betekenen of heb je hier vragen over? Wacht niet en stel je vragen.

Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Stel ons je vraag