Alle wegen leiden naar Remeha

Goed op weg met Remeha

Ontdek onze routes naar duurzame en comfortabele totaaloplossingen. Remeha heeft alles in huis en we wijzen je graag de weg. We geven je het inzicht, de inspiratie en de kennis van het moment. Eén aanspreekpunt voor alle vragen over producten, (complexe) berekeningen, calculaties, leveringen, installatie, service en nazorg.

Om je op weg te helpen hebben we alle inspiratie, inzichten en kennis van dit moment gebundeld in het magazine ‘Goed op weg’. In editie 3 interviews met oa Van Dorp en Stedin over hoe verduurzaming ook voor de vastgoedeigenaar steeds belangrijker wordt en hoe duurzame gassen een belangrijke rol krijgen in het toekomstig energiesysteem. Remeha geeft je graag hét inzicht, de inspiratie en kennis van het moment.

Altijd de beste prijs-kwaliteitsgarantie op al je offertes

Bij Remeha beloven we je altijd de beste prijs- kwaliteitsgarantie. Niet alleen op wand- en staande ketels, maar op ons gehele utiliteitsassortiment en -accessoires. We kijken graag met je mee om samen tot het beste aanbod voor jou en jouw klant te komen.

Neem contact op met jouw accountmanager en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een offerte met de beste prijs voor jouw project.

Alle wegen van Remeha in de utiliteit

In een dynamische omgeving waarin immense veranderingen op stapel staan, biedt Remeha met een afgewogen assortiment jou als professional en de eindgebruiker zekerheid. Of het nu gaat om verduurzamen van een bestaande installatie, een nieuwbouwproject of een hele andere, unieke situatie. Ontdek hoe Remeha jou maatwerk kan leveren.

MIA\Vamil op Remeha producten

Voor alle ondernemers die willen investeren in milieuvriendelijke technieken heeft de overheid een subsidiemogelijkheid in het leven geroepen.

Niet alleen de kosten van het product komen in aanmerking voor de regeling, ook alle aanschaf- en voortbrengingskosten die toe te rekenen zijn aan de installatie (voor zover niet uitgesloten) kunnen worden afgeschreven. De MIA-regeling geeft de mogelijkheid om 13.5% van de investering voor een milieuvriendelijke installatie af te trekken van de fiscale winst. Dit komt bovenop de investeringsaftrek. Via de Vamil-regeling kunnen ondernemers 75% van de investering op een willekeurig moment afschrijven.

Lees meer over MIA\Vamil en kijk met welke van onze producten je slim kunt verduurzamen.

Persoonlijke service

In een tijd waarin fysiek contact niet altijd mogelijk is, staan we online natuurlijk voor je klaar. Je krijgt snel persoonlijk antwoord op je vragen van je persoonlijke accountmanager of een medewerker die je uitstekende technische ondersteuning geeft.

Via de online afspraken tool maak je makkelijk een afspraak met je accountmanager. Heb je geen behoefte aan een afspraak, maar heb je wel een vraag aan onze service-afdeling? Stel dan je vraag via bijvoorbeeld WhatsApp, telefoon, livechat of social media.

Naast persoonlijke service ondersteunt Remeha je ook graag bij het onderhoud van bestaande utiliteit-installaties. Remeha Ontzorgt noemen we dat. Er is onlangs een contract met een installateur afgesloten voor 43 cv-ketels op Schiphol. Deze worden allemaal door Remeha onderhouden. Afhankelijk van het gekozen pakket voert Remeha diensten uit voor een vast bedrag per jaar. Zo ontzorgen we je optimaal!

Kennis delen

We organiseren regelmatig leerzame webinars, bijvoorbeeld over de Quinta Ace. Via onze online trainingstool neem je deel aan productgerichte trainingen. Op onze website staan talloze instructievideo’s die kunnen dienen als naslagwerk of ter voorbereiding op een project. Handig en altijd beschikbaar.

Teruglezen / terugkijken

Benieuwd naar welke maatregelen jij kan nemen?
Bekijk de instructievideo en maak vandaag nog jouw eerste energiescan.

Direct inzicht in wat duurzaamheid oplevert

Verduurzamen van je vastgoed is niet alleen een verplichting vanuit de overheid om te voldoen aan de energietransitie. Het levert op termijn, naast CO2-reductie, ook geld op. Door energiebesparende maatregelen verlaag je namelijk niet alleen je energielasten, maar houd je je vastgoed ook aantrekkelijk voor beleggers en huurders.

Wat kan je doen als jouw vastgoed nog niet over Label C beschikt? Remeha helpt je graag met dit vraagstuk zodat je gereed bent voor de toekomst en de nieuwe wet- en regelgeving. De Duurzaam Verdienen Tool van Remeha geeft je een actueel overzicht van al je vastgoed en inzicht in een breed scala aan maatregelen die je kan nemen om te verduurzamen. Ook als de ambitie verder reikt. Varieer zelf met de besparende maatregelen en krijg direct inzicht in investering en besparing.

Lees meer over label C

Bonusronde van Remeha

Ben jij klaar voor de start? Jouw utiliteitsprojecten zijn dit jaar punten waard tijdens de Bonusrondes van Remeha! Registreer deelnemende producten tussen 1 juni 2021 en 31 december 2021 in Mijn Remeha en spaar voor mooie cadeaus die je direct kunt gebruiken tijdens je dagelijkse werkzaamheden. Na elke registratie kun jij je cadeau pakken of ervoor kiezen om verder te sparen voor andere mooie cadeaus. Dat is nog eens goed op weg met Remeha!

Pak elke maand ook nog eens een eindsprint en maak kans op een extra Turbo Boost tijdens de Extra Bonusronde. Onder alle registraties tijdens de Remeha Bonusrondes verloten we maandelijks een gratis Remeha Quinta Ace servicekoffer en gele bonustrui.

Bekijk de actie, veelgestelde vragen en voorwaarden op Mijn Remeha

Bonusronde

Klimaatsystemen zijn pas echt effectief als ze op elkaar zijn afgestemd

Als partner van Klimaat@Home werkt Remeha in de volledige keten van PV-panelen, WTW ventilatie, vloerverwarming en warmtepompen nauw samen om tijdens het hele traject van concept tot en met beheer de klant te ontzorgen. In de volledige looptijd van het project is er één aanspreekpunt. Deze intensieve samenwerking ondersteunt het ontwikkelen en beheren van duurzame projecten.