Alle wegen leiden naar Remeha

Goed op weg met Remeha

Ontdek onze routes naar duurzame en comfortabele totaaloplossingen. Remeha heeft alles in huis en we wijzen je graag de weg. We geven je het inzicht, de inspiratie en de kennis van het moment. Eén aanspreekpunt voor alle vragen over producten, (complexe) berekeningen, calculaties, leveringen, installatie, service en nazorg.

Om je op weg te helpen hebben we alle inspiratie, inzichten en kennis van dit moment gebundeld in het magazine ‘Goed op weg’. Hoe zal bijvoorbeeld snelle financiering de energietransitie versnellen en hoe staat het met de transitieplannen van de gemeentes? We geven je antwoord op technische vraagstukken, laten experts zoals Jan-Maarten Elias van Energy Bride aan het woord en belichten oplossingen zoals waterstof en warmtepompen.

Altijd de beste prijs-kwaliteitsgarantie op al je offertes

Bij Remeha beloven we je altijd de beste prijs- kwaliteitsgarantie. Niet alleen op wand- en staande ketels, maar op ons gehele utiliteitsassortiment en -accessoires. We kijken graag met je mee om samen tot het beste aanbod voor jou en jouw klant te komen.

Neem contact op met jouw accountmanager en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een offerte met de beste prijs voor jouw project.

Alle wegen van Remeha in de utiliteit

In een dynamische omgeving waarin immense veranderingen op stapel staan, biedt Remeha met een afgewogen assortiment jou als professional en de eindgebruiker zekerheid. Of het nu gaat om verduurzamen van een bestaande installatie, een nieuwbouwproject of een hele andere, unieke situatie. Ontdek hoe Remeha jou maatwerk kan leveren.

MIA\Vamil op Remeha producten

Voor alle ondernemers die willen investeren in milieuvriendelijke technieken heeft de overheid een subsidiemogelijkheid in het leven geroepen.

Niet alleen de kosten van het product komen in aanmerking voor de regeling, ook alle aanschaf- en voortbrengingskosten die toe te rekenen zijn aan de installatie (voor zover niet uitgesloten) kunnen worden afgeschreven. De MIA-regeling geeft de mogelijkheid om 13.5% van de investering voor een milieuvriendelijke installatie af te trekken van de fiscale winst. Dit komt bovenop de investeringsaftrek. Via de Vamil-regeling kunnen ondernemers 75% van de investering op een willekeurig moment afschrijven.

Lees meer over MIA\Vamil en kijk met welke van onze producten je slim kunt verduurzamen.

Persoonlijke service

In een tijd waarin fysiek contact niet altijd mogelijk is, staan we online natuurlijk voor je klaar. Je krijgt snel persoonlijk antwoord op je vragen van je persoonlijke accountmanager of een medewerker die je uitstekende technische ondersteuning geeft.

Via de online afspraken tool maak je makkelijk een afspraak met je accountmanager. Heb je geen behoefte aan een afspraak, maar heb je wel een vraag aan onze service-afdeling? Stel dan je vraag via bijvoorbeeld WhatsApp, telefoon, livechat of social media.

Naast persoonlijke service ondersteunt Remeha je ook graag bij het onderhoud van bestaande utiliteit-installaties. Remeha Ontzorgt noemen we dat. Er is onlangs een contract met een installateur afgesloten voor 43 cv-ketels op Schiphol. Deze worden allemaal door Remeha onderhouden. Afhankelijk van het gekozen pakket voert Remeha diensten uit voor een vast bedrag per jaar. Zo ontzorgen we je optimaal!

Kennis delen

We organiseren regelmatig leerzame webinars, bijvoorbeeld over de Quinta Ace. Via onze online trainingstool neem je deel aan productgerichte trainingen. Op onze website staan talloze instructievideo’s die kunnen dienen als naslagwerk of ter voorbereiding op een project. Handig en altijd beschikbaar.

Kijk het GAS 320 / 620 webinar terug

Kantoorgebouwen klaar voor de toekomst

De energietransitie raakt ons allemaal. De komende jaren zullen ook alle bedrijven, woningcorporaties en vastgoedeigenaren hier steeds meer mee te maken krijgen. Zo heeft de Nederlandse overheid bepaald dat alle verhuurbare kantoren boven de 100 min 2023 minimaal over energielabel C moeten beschikken.

Wat kan je doen als jouw vastgoed nog niet over Label C beschikt? Remeha helpt je graag met dit vraagstuk zodat je gereed bent voor de toekomst en de nieuwe wet- en regelgeving. We bieden oplossingen met financiële zekerheid en een lage investering op elk ambitieniveau.

Klimaatsystemen zijn pas echt effectief als ze op elkaar zijn afgestemd

Als partner van Klimaat@Home werkt Remeha in de volledige keten van PV-panelen, WTW ventilatie, vloerverwarming en warmtepompen nauw samen om tijdens het hele traject van concept tot en met beheer de klant te ontzorgen. In de volledige looptijd van het project is er één aanspreekpunt. Deze intensieve samenwerking ondersteunt het ontwikkelen en beheren van duurzame projecten.