Het is tijd om vooruitgang te leveren met de Elga Ace van Remeha. Zonder valse bescheidenheid kunnen we zeggen dat we de nieuwe norm in hybride warmtepompen introduceren. De Elga Ace is namelijk de hybride warmtepomp met de beste prijs-prestatieverhouding in de markt!

Remeha Elga Ace, de oplossing voor nu en in de toekomst

In de strijd bij het terugdringen van de CO2-uitstoot krijgen hybride warmtepompen meer en meer aandacht en dat neemt alleen maar toe. Remeha investeert op grote schaal in deze categorie. Die aandacht voor hybride systemen is meer dan terecht, want als het gaat om verwarming en warm watervoorziening bieden ze het beste van twee werelden, te weten: een cv-ketel op gas en een warmtepomp op elektriciteit. Het is een slimme optie voor mensen die bewust omgaan met klimaat en portemonnee. Een hybride warmtepomp is een haalbare, betaalbare en realistische (eerste) stap op weg naar verduurzaming van bestaande woningen.

Zakelijke voordelen

  • Duurzaam verdienen: met de Elga Ace realiseer je een hogere omzet per woning tegen betere marges.
  • Extra verkoopkans: want ook als consumenten geen nieuwe cv-ketel nodig hebben, is de aanschaf van een hybride warmtepomp een goede investering. Juist omdat de Elga Ace is toe te passen met elke merk cv-ketel is deze in bestaande woningen prima toepasbaar.
  • Continuïteit in bedrijfsvoering: je breidt je assortiment uit met een toekomstbestendige oplossing die met alle duurzame energiebronnen kan samenwerken zoals zonnepanelen, zonnecollectoren en waterstof.

De Elga Ace

  • Warmte tegen de laagste kosten: de Elga Ace stuurt de cv-ketel, als enige in de markt OpenTherm aan waardoor de cv-ketel nooit meer warmte produceert dan nodig is.
  • Zeer compacte afmetingen: hierdoor is de Elga Ace bijna in alle gevallen nog naast de bestaande cv-ketel te plaatsen
  • Snel en eenvoudig te installeren: de een ingebouwde open verdeler en sensoren, de SmartStart App en het gebruiksvriendelijke menu zorgen voor een plug&play installatie en inbedrijfstelling
Elga Ace Remeha hybride
Hybrid Hero Remeha

Be a hybrid hero

Om installateurs optimaal te ondersteunen heeft Remeha het hybrid hero programma ontwikkeld. Installateurs worden op weg geholpen om een erkende Remeha hybride warmtepomp installateur te worden. Op die manier wordt gebouwd aan een netwerk waar consumenten terecht kunnen voor hun hybride warmtepomp, waaronder de Elga Ace.

Meer over Hybrid Hero