Aanpassingen op de dienstverlening

De gezondheid van onze klanten, leveranciers, partners en personeel is voor Remeha én BDR Thermea erg belangrijk. Door de komst van het coronavirus nemen we dan ook enkele maatregelen om optimale bereikbaarheid van onze diensten en beschikbaarheid van onze producten én accessoires zo goed mogelijk te kunnen blijven garanderen.

We doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn én te blijven. Dit vraagt wel een aantal aanpassingen die invloed kunnen hebben op onze dienstverlening. Hieronder vind je de antwoorden op de meest voorkomende vragen.

Heb je behoefte aan meer informatie? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen.

Zorg voor jezelf en voor elkaar,
Remeha

Antwoord op veelgestelde vragen

Om de vele vragen en bijbehorende antwoorden overzichtelijk aan te kunnen bieden hebben we ze per onderwerp voor je op een rij gezet.

Vragen voor de installateur

Bereikbaarheid

Alle accountmanagers zijn telefonisch en per mail bereikbaar. Wanneer je accountmanager niet bereikbaar is, neem dan contact op met afdeling Verkoop. Zij zijn het interne aanspreekpunt en te bereiken via verkoop@remeha.nl of telefonisch via het nummer (055) 549 6969.

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en besmettingen te vermijden worden alléén die klantenbezoeken uitgevoerd die strikt noodzakelijk zijn.  Jouw accountmanager blijft natuurlijk telefonisch en per mail bereikbaar om klanten te voorzien van alle informatie over producten, prijzen, projecten, etc.

Je kunt met vragen over offertes altijd terecht bij jouw accountmanager of de afdeling  Verkoop (keuze 3 in het menu). Zij blijven operationeel. Enkel de strikt noodzakelijke klantenbezoeken worden nog uitgevoerd. De niet noodzakelijke klantenbezoeken zijn tot nader te bepalen datum geannuleerd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Acties en marketingmaterialen

Lopende acties voor installateurs, groothandel en consumenten lopen gewoon door. Mochten we genoodzaakt zijn om acties stil te leggen, dan brengen wij je daarvan tijdig op de hoogte.

Zeker. Onze marketingafdeling werkt vanuit huis en is dus gewoon operationeel en bereikbaar. Voor marketing gerelateerde vragen stuur je een mail naar marketing@remeha.nl

Documentatie kan je zelf online bestellen.

Alle bestellingen die je doet in de cadeaushop van MijnRemeha worden gewoon geleverd. Wel kan het voorkomen dat cadeau’s door de coronacrisis tijdelijk niet leverbaar zijn.

Sales Support

Sales Support is gewoon operationeel en voorziet je graag van een antwoord inzake productinformatie of berekeningen. Dit kan per mail via salessupport@remeha.nl of telefonisch op het nummer (055) 549 6969 (keuze 4 in het menu).

Trainingen

Vanwege de maatregelen rondom het COVID-19 virus hebben we ons trainingsprogramma aangepast om toch op een veilige manier te kunnen trainen.

Naar de trainingen >

Heb je in de tussentijd vragen? Mail dan naar servicetraining@remeha.nl.

Bestellingen, spare-parts en levering

De afdelingen Customer Support en onze logistieke afdeling zijn minder bezet, maar operationeel. Je bestelling wordt dus gewoon verwerkt en je wordt op de hoogte gebracht van het moment van leveren. Toch nog vragen? Neem dan contact op met info@remeha.nl of bel (055) 549 6969.

De afdelingen Customer Support en onze logistieke afdeling zijn minder bezet, maar operationeel. Daarnaast kan je gebruik maken van onze online tools. Op die manier kan je ook snel een antwoord vinden op je vragen. Niet gevonden wat je zocht? Neem dan contact op met info@remeha.nl of bel (055) 549 6969.

Een artikelnummer vind je gemakkelijk online via MijnRemeha.

De onderdelenprijslijst is te vinden op onze website.

Service

De gezondheid van onze klanten en medewerkers én de continuïteit van onze dienstverlening staan voorop. Ook in deze bijzondere tijd blijven we werken we aan een goede bereikbaarheid, zoveel mogelijk directe technische ondersteuning op afstand en verantwoord servicemonteursbezoek op locatie. We werken graag samen aan veiligheid en een goede service. Vragen? Neem contact op met Customer Care of bel (055) 549 6969.

Customer Care

De afdeling Customer Care is gewoon operationeel en telefonisch bereikbaar. We staan je tijdens kantooruren graag bij om samen tot een oplossing te komen.

Vragen? Neem dan contact op met info@remeha.nl of bel (055) 549 6969.

De afdeling Customer Care is operationeel en telefonisch bereikbaar. We staan je graag bij om samen tot een oplossing te komen. Mocht het probleem echt niet op afstand kunnen worden verholpen, dan wordt met inachtneming van de richtlijnen van RIVM en het Techniek Nederland protocol ‘Samen veilig doorwerken‘ een servicemonteursbezoek ingepland. Er wordt veiligheidsnavraag gedaan bij het inplannen van de afspraak én bij aankomst van de serviceservicemonteur.

Zie voor meer informatie ‘Veiligheidsvoorwaarden servicemonteursbezoek op locatie’.

Vragen? Neem dan contact op met info@remeha.nl of bel (055) 549 6969.

Inplannen van een servicemonteursbezoek is uitsluitend mogelijk met inachtneming van de richtlijnen van RIVM en het Techniek Nederland protocol ‘Samen veilig doorwerken‘ Er wordt veiligheidsnavraag gedaan bij het inplannen van de afspraak én bij aankomst van de servicemonteur.

Zie voor meer informatie ‘ Veiligheidsvoorwaarden servicemonteursbezoek op locatie’.

Vragen? Neem dan contact op met info@remeha.nl of bel (055) 549 6969.

Om de gezondheid van onze klanten en medewerkers te waarborgen en het verspreiden van het Coronavirus te beperken wordt bij het inplannen van de afspraak en bij aankomst navraag gedaan naar Corona gerelateerde ziekteverschijnselen. Zo nodig wordt het bezoek verplaatst naar een veiliger moment.

Bij monteursbezoek op locatie worden onderstaande op het Techniek Nederland protocol ‘Samen veilig doorwerken‘ gebaseerde veiligheidsmaatregelen in acht genomen.

  • Wij zijn vriendelijk, maar schudden geen handen
  • Onze servicemonteur zal bij aankomst naar de gezondheidssituatie vragen. Indien er sprake blijkt van Corona gerelateerde ziekteverschijnselen dan breekt de servicemonteur zo nodig het bezoek af
  • De klant geeft onze servicetechnicus uitdrukkelijk instemming voor toegang
  • Behoort de klant tot de kwetsbare groep wordt overlegd of onze servicetechnicus gebruik moet maken van Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM)
  • De algemene hygiëne maatregelen volgens RIVM richtlijnen gelden te allen tijde
  • Het huis/pand moet goed geventileerd zijn
  • De installatie dient goed bereikbaar te zijn
  • Wij houden tijdens het bezoek minimaal 1,5 meter afstand en vermijden zoveel mogelijk aanwezigheid van andere personen in dezelfde ruimte
  • Het servicebezoek wordt beperkt tot het afgesproken noodzakelijke werk
  • Onze servicemonteur zal de klant niet vragen zijn werkorder te ondertekenen op zijn PDA

Alleen samen kunnen we de gezondheid van onze medewerkers en klanten waarborgen. Hartelijk dank voor het begrip.

Vragen? Neem dan contact op met info@remeha.nl of bel (055) 549 6969.

Facturen en financiële administratie

De financiële administratie van Remeha is minder bezet, maar operationeel. Je kan met vragen bellen naar (055) 549 6969. Facturen die voorzien zijn van een door Remeha uitgegeven PO-nummer kunnen rechtstreeks ingestuurd worden naar invoices@remeha.nl. Let op: alleen facturen voorzien van een PO-nummer worden in behandeling genomen.

Installateur en groothandel

De Remeha producten, verwarmingsketels en spareparts, blijven beschikbaar voor de installateurs en groothandels. Verschillende groothandels én hun filialen nemen uiteraard extra maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen kunnen (deels) verplicht worden om hun activiteiten te staken. Het beste neem je als installateur rechtstreeks contact op met de groothandel bij jou in de buurt.

Overig

Indien bovenstaande overzicht je niet het gepaste antwoord heeft gegeven, stuur dan een mail naar info@remeha.nl of bel (055) 549 6969.

Vragen voor de consument

Productgerelateerde vragen

Om de gezondheid van onze klanten en onze medewerkers te garanderen kunnen onderhoud of reparaties niet doorgaan of ingepland worden wanneer er sprake is van ziekte of onzekerheid omtrent jouw gezondheid. Wij rekenen op je begrip om zo samen de strijd tegen corona aan te gaan.

Vragen? Neem dan contact op met info@remeha.nl of bel (055) 549 6969.

CV-ketels, onderdelen, accessoires en thermostaten blijven beschikbaar voor de installateurs en groothandels. Verschillende installateurs nemen uiteraard extra maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen en zullen niet dringende aanvragen mogelijk uitstellen naar een latere datum.

Op onze website vind je veel informatie over onze producten, en helpen we je graag met het vinden van een nieuwe cv-ketel of een installateur bij jou in de buurt?

Overige vragen

Vacatures en (open) sollicitaties

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en besmettingen te vermijden, zijn alle sollicitatiegesprekken tot nader order geannuleerd. Voor vragen over vacatures kan je terecht bij Daniëlle Stegeman (06) 41 66 30 47 of mailen naar werken@remeha.nl. Hartelijk dank voor jouw begrip.