Duurzaam begint met hoe je woont!

Nog maar kort geleden was het dagelijks voorpagina nieuws. Nederland moet van het aardgas af. Remeha is het daarmee eens. Als we ook generaties na ons willen laten genieten van onze aarde, dan moeten we van het fossiele aardgas af. Toch geloven we niet in abrupt van het aardgas af gaan en een toekomst helemaal zonder gas. Wij geloven in maatwerkoplossingen voor de verduurzaming van Nederland. Eerst isoleren. Elektrisch wonen daar waar het kan en slimme hybride systemen of centrale voorzieningen voor de bestaande woningvoorraad. Zo maken we Nederland duurzaam.

Warmtepompen en hybrides

Warmtepompen en hybrides

Een warmtepomp zet warmte van buiten om in warmte voor in huis. Dat kost energie, maar levert zelfs in het Nederlandse klimaat zoveel rendement op dat een warmtepomp een goed alternatief kan zijn voor je cv-ketel.

Warmtepompen en hybrides
Hybride oplossingen

Hybride oplossingen

Een hybride is een combinatie van een warmtepomp met een cv-ketel. Omdat deze combinatie gebruik maakt van je bestaande cv-installatie, kan op korte termijn het energie- en gasverbruik flink verlaagd worden zonder ingrijpende aanpassingen aan je woning.

Hybride oplossingen
Zonlichtsystemen

Zonlichtsystemen

Zonlichtsystemen gebruiken de energie van de zon voor het maken van warm water. Omdat je hiermee flink bespaart op de kosten voor het maken van warm water, is het een milieuvriendelijk alternatief voor aardgas.

Zonlichtsystemen
HR cv-ketels

HR cv-ketels

Heb je nog een oude cv-ketel hangen? Vervang deze dan door een moderne HR cv-ketel. Je bepaart daarmee direct op je gasverbruik en hebt de mogelijkheid om  hem later te koppelen met een hybride warmtepomp. Zo ben je voorbereid op een duurzame toekomst.

HR cv-ketels