Duurzame besparingsverkenner

Hoeveel kun jij besparen?

Welke duurzame installatie past bij jou?

Remeha heeft een aantal duurzame oplossingen zoals zonneboilers en hybride warmtepompen. Het aanbod is divers en het kan lastig zijn om een keuze te maken.
Wij helpen je snel op weg. Je kunt zelf kiezen hoeveel informatie je wilt invullen. Wij geven je altijd het beste advies.
Daarna kun je direct een offerte aanvragen of het advies per mail versturen.
In welke systemen ben je geïnteresseerd? Een hybride warmtepomp combineert de besparing van duurzame verwarming met de zekerheid van een cv-ketel. Een zonneboiler levert warm water uit zonnewarmte. Een HRe-ketel wekt warmte en elektriciteit tegelijk op.
Wat vind je belangrijk? Voor het beste advies willen we weten wat voor jouw belangrijk is.
-
+
-
+
-
+
-
+
Welk afgiftesysteem heb je? Het type afgiftesysteem is belangrijk voor de prestaties van het verwarmingssysteem. Vloerverwarming is het effectiefst, maar ook als je radiatoren hebt, kun je met een hybride warmtepomp nog flink besparen op je energieverbruik.
Wat is je gezinssamenstelling? Aan de hand van je gezinssamenstelling schatten we in hoe groot jouw warmwaterbehoefte is, zodat we de besparing kunnen uitrekenen.
Wat is je woningtype? Een tussenwoning of appartement verliest minder snel warmte dan een hoekwoning of een vrijstaande woning. We schatten jouw warmtebehoefte in om te berekenen hoe groot je besparing wordt.

Wat is uw investeringsruimte?

-
+
Hoe ziet je badkamer eruit? Een kleine en simpele badkamer verbruikt veel minder warm water dan een luxe badkamer. Bij een flinke warmwatervraag hoort ook een flinke installatie! We berekenen de beste oplossing voor jouw situatie.
Wanneer is je woning gebouwd? Een oude woning heeft een hogere verwarmingsbehoefte dan een nieuwe woning. We houden hier rekening mee in ons advies.
Hoe groot is je woning? Een grote woning heeft een hogere verwarmingsbehoefte dan een kleine woning. We houden hier rekening mee in ons advies.
Wat is je huidige energieverbruik? Als we je huidige energievraag kennen, kunnen we nog beter berekenen welk duurzaam systeem bij jouw situatie past.


Wat is je energieprijs? De besparing die onze duurzame systemen voor jou kunnen behalen, hangt af van de prijs die je nu voor energie betaald. Als je dit niet weet, maken we zelf een schatting.


Wat is je huidige energielabel? Als je één van onze nieuwe systemen installeert, wordt je energielabel in veel gevallen beter. Dit levert een waardestijging van je woning op! Als je je huidige label invult, kunnen we de labelsprong goed inschatten.
Gebruik je al duurzame energie? Om te kunnen bepalen of al onze besparingsopties wel mogelijk zijn in jouw situatie, willen we graag weten of je al duurzame energie gebruikt.
Staat je installatie op zolder? Voor installaties die op zolder staan, gelden enkele beperkingen. Het is bijvoorbeel meestal niet mogelijk om grote buffervaten op zolder neer te zetten.
Hoeveel ruimte heb je voor je nieuwe installatie? Voor onze duurzame systemen is iets meer ruimte nodig dan voor een traditionele ketel. Geef aan hoeveel ruimte je hebt op de plek waar nu je ketel hangt, dan bekijken wij welke duurzame systemen op die plek passen.

Je nieuwe duurzame systeem komt meestal op de plek waar nu je ketel hangt. Geef met de '+' en '-' knoppen aan hoe groot de beschikbare ruimte (breedte, hoogte, diepte in meter) ongeveer is.

Wat voor daktype heb je? Zonnecollectoren kunnen zowel op een schuin dak als op een plat dak worden geplaatst. Voor beide opties is een ander bevestigingssysteem noodzakelijk.
Waar op je dak komen de zonnecollectoren? Een zonnecollector presteert het beste als hij naar het zuiden gericht is. Als je een dak met twee zijden hebt, kies dan altijd het dakvlak dat het beste op het zuiden gericht is.
Hoeveel ruimte heb je beschikbaar op je dak? Voor de plaatsing van zonnecollectoren is natuurlijk wel voldoende ruimte op je dak nodig. Vul in hoeveel ruimte je ongeveer hebt, exclusief eventuele dakkapellen.
Hoe oud is je huidige cv-ketel? Als je een oude ketel hebt, is het beter om de ketel meteen mee te vervangen als je een hybride warmtepomp plaatst. Bij een relatief nieuwe ketel kun je er ook voor kiezen om de hybride warmtepomp als toevoeging bij je huidige ketel te plaatsen. Dat kan bij ieder merk ketel!
Ga naar stap 2

Doorloop alle stappen voor een optimaal advies.

Wijzig je ingevulde gegevens voor een ander advies.

Mail mij het volledige advies

Voornaam*
Achternaam*
E-mail*
Telefoonnummer*
Verzenden

Bij verzending van dit formulier gaat u akkoord met de verzameling, opslag en verwerking van persoonsgegevens voor beantwoording van uw aanvraag, conform het privacy statement van Remeha.


Voornaam
Achternaam
E-mail*
Telefoonnummer
Verzenden

Bij verzending van dit formulier gaat u akkoord met de verzameling, opslag en verwerking van persoonsgegevens voor beantwoording van uw aanvraag, conform het privacy statement van Remeha.


Naam*
Telefoonnummer
E-mail*
Je vraag of opmerking*
Willen jullie contact met mij opnemen via*:
Telefoon
E-mail
Verzenden

Bij verzending van dit formulier gaat u akkoord met de verzameling, opslag en verwerking van persoonsgegevens voor beantwoording van uw aanvraag, conform het privacy statement van Remeha.